Astrologie

 
 
Geboortehoroscoop van Alida:

Geboren onder het sterrenbeeld Maagd met Boogschutter ascendant.

Pasklare antwoorden
Zou het niet mooi zijn als u in de sterren kon lezen of u een einde moet maken aan een slecht huwelijk? Of als de sterren spreken over het naderend einde van uw geldzorgen? Veel mensen wenden zich graag tot de astroloog om een pasklaar antwoord te vinden op hun vragen en problemen. Een horoscoop geeft aan wat u in u hebt, wat u daarmee kunt doen en met veranderingen in de loop van uw leven. Maar let wel: als astroloog moet je altijd voorzichtig zijn om geen overdreven verwachtingen te scheppen of kant en klare antwoorden te geven, want:

  • Mensen verwachten vaak dat een astroloog ze vertelt wat ze moeten doen, maar een astroloog kan slechts aangeven wat ze kunnen doen.
  • Een beslissing moet u toch echt zelf nemen.

Als u bij astrologie het beeld van donkere kamertjes en duistere types krijgt, moet ik u snel uit de droom helpen. De astroloog van tegenwoordig krijgt bij het maken van een horoscoop bijstand van een moderne computer. De stand van de planeten, de zon en de maan op het moment van de geboorte, bepalen een groot deel van het karakter van een persoon en hebben zo invloed op de levensloop. De verklaring van de uiteindelijke tekening vraagt echter ook een grote dosis intuïtie en veel inzicht.

Relatieproblemen
De meeste problemen waarmee mensen komen, gaan over relaties, de mogelijkheid van scheiding, problemen met kinderen, communicatiestoornissen en dergelijke. Ook wil men vaak weten of de partner hem/haar wel of niet zal verlaten. Heeft mijn man of vrouw een ander? Krijg ik veel geld? Ga ik verhuizen? Moet ik die baan wel of niet aannemen? Dit zijn veelgestelde vragen en aan de hand van uw geboortehoroscoop kan ik de antwoorden met u doornemen.

In veel gevallen kun je zien of er veranderingen in de horoscoop aanwezig of in aantocht zijn. Er bestaat in de astrologie geen positief of negatief beeld. Ook niet op het gebied van scheiding, verliefdheid of verhuizing.

Ziektes
Aanleg of oplossingen voor een ziekte kun je terughalen uit een geboortehoroscoop.

Leren accepteren
Een horoscoop maken en de toekomst voorspellen zijn twee verschillende dingen. Ik probeer binnen mijn vermogen u uit te leggen dat de oplossing van het probleem vooral afhangt van de eigen wil om te veranderen. Een mensenleven bestaat uit allemaal kleine transformatieprocessen. Als je daarin meestroomt, verloopt je leven fantastisch. Een astroloog kan u laten zien hoe die veranderingen in jezelf te accepteren. Zelf vind ik dat je sommige dingen gewoon over je heen moet laten komen. Laat die veranderingen los en veel zaken lossen vanzelf op. Soms zijn de gebeurtenissen in uw leven voorbeschikt. Uw lot en uw noodlot heffen elkaar altijd op.

Niemand wil een saai bestaan
Op z'n tijd een verrassing en een beetje spanning kan geen kwaad. Maar soms hebben we behoefte aan stabiliteit en zijn we benieuwd wat ons te wachten staat. Wat dat spannende leven voor ons in petto heeft. Heeft u advies nodig over een moeilijke beslissing en wilt u een zetje in de goede richting hebben? Ik kan u adviseren op allerlei gebied.

Werk
Werk moet bij je passen. Welk beroep past bij u? Heeft in het verleden wel de juiste keuze gemaakt of wilt u veranderen? Heeft u talenten en wat zijn uw minder sterke eigenschappen? Als therapeut motiveer en activeer ik u, help ik u bij het zoeken naar en vinden van uw kwaliteiten en vertel ik u hoe je die het beste kan benutten.
Geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig kun je er veel mee doen. Wat kunt u zien in uw horoscoop over uw financiën? Hoe gaat u in bepaalde situaties het beste met uw financiële middelen om? Is die dure aanschaf wel een goede beslissing? Vragen op het gebied van financiën kunt u altijd aan mij voorleggen.

Liefde
Bent u onzeker in de liefde? Hoe is het met uw relatie? Is die nog wel de moeite waard? Heeft u de ware Jacob(a) gevonden en hoe moet het met de tegenstellingen die jullie beiden hebben? Het zijn misschien simpele vragen, maar iedereen denkt er wel eens aan in een liefdesrelatie. Vaak weet je zelf wel het antwoord, maar ontbreekt het aan een duwtje in de juiste richting of het juiste advies om helder te krijgen wat het beste is voor u en uw relatie.

Inzicht
In ieders leven komt wel eens een moment voor waarbij je iets aangrijpends meemaakt: een scheiding, het overlijden van een dierbare, een verhuizing of andere, indrukwekkende zaken. Dergelijke ervaringen kunnen ervoor zorgen dat u het doel in uw leven kwijtraakt. Op zo'n moment heeft u een duwtje in de rug nodig om het juiste pad weer te vinden. Zoekt u inzicht in uw levensdoel of troost en nieuwe inzichten? Het staat allemaal in uw persoonlijke horoscoop.
 

Lees meer over aanbevolen literatuur

 
Voor meer vragen kunt u mij bellen. Het is tevens mogelijk een uitdraai van uw horoscoop te ontvangen. U kunt deze bestellen via het contactformulier.

Dagelijks bereikbaar van 10.00 tot 22.00 uur. Maak een afspraak.
 

[ omhoog ]